Foto: Sara Arnauld

Sånglektioner

Jag är sångpedagog och undervisar  på Östermalm i Stockholm. Jag är utbildad vid Kungl. Musikhögskolan och har elever i alla åldrar och nivåer, så alla kan känna sig välkomna.

Vi arbetar efter dina behov med sångteknik och interpretation oavsett om det handlar om att sjunga och öva gehör för att känna dig bekväm att delta i med sång i sociala sammanhang, eller om du ska uppträda i avancerade vokala verk .

Jag uppskattar logopeders röstmetodik som extra verktyg då jag upplevt att det resulterat i mindre prestationstänkande och bättre intonation utan muskulära spänningar i sång. Min upplevelse är också att man ofta snabbare kan hitta sin egen personliga ton vid användande av den formen av metodik. Min målsättning är att alla elever, oavsett ålder eller kunskapsnivå, ska gå ifrån sin lektion styrkta med tillit till sin egen förmåga, och att de får egna arbetsverktyg att öva utifrån. Lär man sig en bra andnings-, och röstteknik är det något man har glädje av resten av livet. En möjlighet att med trygghet ta plats i rummet i både sång och tal.

Priser individuella sånglektioner:Vuxna:

Paket om 5 x 45 min lektioner / 3 250 kr

Paket om 5 x 60 min lektioner / 3 700 kr

Paket om 5 x 30 min lektioner / 2 350 kr

Fristående lektioner
45 min / 720 kr,
60 min / 820 kr

Barn och ungdom till 18 år.

30 min /385 kr vid bokning av hel termin 14 ggr HT  5 390 kr och 16 ggr VT 6 160 kr.

(Ledigt höst-, sport- och påsklov.)

Fristående lektioner

30 min /420 kr

20 min / 370 kr

För möjlighet att skapa eget specialpaket, bara kontakta mig på 070-326 83 39 eller katarina@voicetube.se så hittar vi en form som passar dig. Jag undervisar vid Radiohuset, 25 meter från 4:ans ändhållplats eller 7 minuters gångväg från Karlaplans tunnelbanestation.

Du är varmt välkommen att höra av dig om du undrar över något.

Blandat från min repertoar