Omdömen

”Hej Katarina! Vi fick just besked om att Alexanders resultat på helgens prov på Lilla Akademien var så bra att de erbjuder honom plats där direkt!  Han fick hela 22 poäng. Så nu är han garanterad plats på ett av sina topp val. Nu väntar han bara på svar från Södra Latin också. Stort tack igen för ditt fantastiska jobb med honom den senaste tiden! Det har varit så roligt att följa hans utveckling efter era lektioner! Du är en sådan stjärna./Helene.”

”Så tänkte jag också när jag hörde. Hon sjöng den otroligt fint! Blev helt rörd, hon vågar verkligen sjunga ut helt plötsligt. Du har gjort underverk med henne.  Och ja hon kom in på AF!!!! Hon är jätteglad! Och det är allt tack vare dig!  Alice”

”Hej, ville bara berätta att Simon nu har fått svar att han är antagen till musikklassen i höst. Tack igen för hjälpen! /Magnus”

”Adrian har blivit antagen till Fryxellska skolan! Lektionerna och övningarna gjorde susen, tack!”

”Hej Katarina! Jag har nu fått tillbaka resultaten från södra latin och fick 626/680 på den klassiska delen, och 680/680 på den moderna (alltså max)! Jag skulle vilja tacka dig för all hjälp under de senaste månaderna, så tack så jättemycket, hade inte klarat mig utan dig! /Alexander”

”Hej Katarina, Det gick jätte bra för Alice i lördags o hon fick sedan veta att hon kom in i kören. Hon blev jätte glad. Tusen tack för din hjälp”

”Hej bästa duktigaste mest begåvade! Ja så bra det blev!! Tack för coaching av Caspar. Och KÖREN! Jisses vad du lyckades få ur dem.”

”Världens bästa Katarina! Vad du är underbar. Stort tack för ditt stora hjärta och ditt engagemang. Linn har lärt sig så mycket av dig och vi är förundrade över hennes utveckling såväl musikaliskt som personligt – du har stärkt henne och betyder så mycket för henne.”

”Lovisa kom in på AF! Stort tack för all hjälp.”

Blandat från min repertoar